Corona kolder; houd je hoofd erbij!

Corona; houd je hoofd erbij en doe het niet alleen!

Share

Wat vrijdag 13/3 nog gewoon lekker leek te gaan en Corona op ‘veilige’ afstand van jouw dagelijkse werkelijkheid leek te zijn, is nu ineens radicaal anders! Dat doet iets met je bedrijf, je werk, je routines, je contacten en vooral ook met jou-zelf.

Angst en onzekerheid doen rare dingen met mensen, het raakt je basiszekerheid en zelfvertrouwen en we gaan er ons naar gedragen. Daardoor is het risico groot dat je in denk-loepjes terecht komt waar je in kunt vastlopen. Ik ben geen psycholoog en ik wil het ook niet worden, maar ik heb wel veel ervaring in (business)coaching en help al vele jaren mensen verder als ze verstrikt raken in hun eigen denk-fuik.

Als business coach en change manager heb ik veel ervaring met het begeleiden van ingrijpende veranderingen. Hard op de inhoud en hart voor mensen is mijn uitgangspunt, waarmee ik eigenaren, directies/MT's help om nieuwe keuzes te maken en die ook effectief te implementeren. 

Als je contact wilt, app of mail me dan via 06-53708400 of kasper@kasperklaarenbeek.nl 

Ik reageer dan zo snel mogelijk!
Groet, Kasper Klaarenbeek

Hierbij een link naar een interview dat ik op 13-5-20 heb gehad met Tom Kikkert over MerkWaardig zijn in deze bijzondere tijden. Bijna een half uur, maar ik beloof je dat het de moeite waard is.
Ik ben benieuwd naar je (re)actie!