Echt de Sjaak!

Share

Ga naar www.echtdesjaak.nl voor de volledige site van de stichting

In juni komt mijn boek uit over/voor ongeneeslijk zieke mannen, de mensen om hen heen en professionals. Hoe leer je daarmee leven, wat komt er allemaal bij kijken en wat wil/moet je ermee?! De titel van het boek is; "Echt de Sjaak!". 

Het is een serieus boek met scheutjes humor en vooral praktisch positief. Met voorbeelden uit mijn eigen leven, maar het gaat NIET over mij. Ik schrijf het voor die man die hier mee worstelt en zijn omgeving. Er is verrassend weinig houvast in dit soort situaties en mannen hebben dan snel de neiging om zich terug te trekken in hun 'grot' en het over zich heen te laten komen. Dit terwijl er nog zoveel waarde(n)vols te delen en beleven is in deze fase.

Benieuwd???? Nog even wachten:) Je kunt al wel je eigen exemplaat van dit boek reserveren via deze link

We zijn trots dat op 14-4-23 de stichting 'Echt de Sjaak!' is opgericht. 

Stichting ‘Echt de Sjaak!’ stelt zich ten doel om het sociale taboe rond ongeneeslijk zieke mannen zichtbaar en bespreekbaar te maken en zo de kwaliteit van het (samen)leven met een ongeneeslijke ziekte te verbeteren. Er is veel goed werk te doen en we hebben er veel zin in om hier onze schouders onder te zetten.
Via deze link kom je bij het beleidsplan van de stichting.

 

Ook de eigen website van de stichting 'Echt de Sjaak!' komen er binnenkort aan.
Daar ga je ervaringsverhalen vinden van Sjaken, relevante informatie, een activiteiten agenda en nog veel meer.

 

Wil jij ons helpen om Sjaak zoveel mogelijk vrienden op socials te geven? Like en deel dan dit bericht en onze pagina’s:

Tot snel, Kasper