Executive coach | business coach

Share

Al jaren coach ik individuen en teams om het maximale rendement uit hun talent(en) te halen. Door middel van mijn Talentscan® breng ik de talenten van kandidaten, teams en bedrijven in kaart. De verschillen kennen en verbinden, daar gaat het vaak over! Coaching verhoogt de effectiviteit van je medewerkers of team, helpt functioneringsproblemen op de lossen en kan bijdragen aan het oplossen van samenwerkingsproblemen.

Duurzaam succes
Iedereen heeft een unieke set aan talenten. De kans op duurzaam succes neemt toe als je deze talenten weet te (h)erkennen en benutten. In de afgelopen jaren heb ik al vele honderden mensen en teams  mogen coachen en begeleiden. 

Talentscan®

  • 16 PF Persoonlijkheidstest: hiermee breng ik de persoonlijkheid van de kandidaat in beeld met bijbehorende teamrollen en kenmerken.
  • Leerstijlentest van Kolb: hiermee breng ik de leervoorkeuren (en allergieën) van de kandidaat in beeld.
  • Conflicthanteringstest van Thomas-Killman: hiermee achterhaal ik hoe de kandidaat omgaat met conflicten. Met deze methode daag ik de kandidaat uit om in te zetten op een win-win oplossing in een conflict en geen genoegen te nemen met een gemakkelijke compromis.

Geen vrijblijvende keuze
Met mijn manier van coachen breng ik in kaart wat mensen tegenhoudt om succesvol te zijn. Inhoudelijke knelpunten en blokkerende overtuigingen komen boven tafel. Coaching is geen vrijblijvende keuze, de kandidaat zelf moet hier voor de volle 100% achter staan. Daarnaast is een persoonlijke klik van belang, de kandidaat moet vertrouwen hebben in mij als coach. Mijn stijl is vriendelijk confronterend en gericht op concreet en duurzaam resultaat op persoonlijk én zakelijk niveau. 

Neem contact op voor de mogelijkheden.