Executive coach | business coach | raad van advies

Share

Al jaren coach ik individuen en teams om het maximale rendement uit hun talent(en) te halen. Door middel van mijn Talentscan® breng ik de talenten van kandidaten, teams en bedrijven in kaart. De verschillen kennen en verbinden, daar gaat het vaak over! Coaching verhoogt de effectiviteit van je medewerkers of team, helpt functioneringsproblemen op de lossen en kan bijdragen aan het oplossen van samenwerkingsproblemen.

Duurzaam succes
Iedereen heeft een unieke set aan talenten. De kans op duurzaam succes neemt toe als je deze talenten weet te (h)erkennen en benutten. In de afgelopen jaren heb ik al vele honderden mensen en teams  mogen coachen en begeleiden. 

Talentscan®

  • 16 PF Persoonlijkheidstest: hiermee breng ik de persoonlijkheid van de kandidaat in beeld met bijbehorende Belbin teamrollen en kenmerken.
  • Leerstijlentest van Kolb: hiermee breng ik de leervoorkeuren (en allergieën) van de kandidaat in beeld.
  • Conflicthanteringstest van Thomas-Killman: hiermee achterhaal ik hoe de kandidaat omgaat met conflicten. Met deze methode daag ik de kandidaat uit om in te zetten op een win-win oplossing in een conflict en geen genoegen te nemen met een gemakkelijke compromis.

Geen vrijblijvende keuze
Met mijn manier van coachen breng ik in kaart wat mensen tegenhoudt om succesvol te zijn. Inhoudelijke knelpunten en blokkerende overtuigingen komen boven tafel. Coaching is geen vrijblijvende keuze, de kandidaat zelf moet hier voor de volle 100% achter staan. Daarnaast is een persoonlijke klik van belang, de kandidaat moet vertrouwen hebben in mij als coach. Mijn stijl is vriendelijk confronterend en gericht op concreet en duurzaam resultaat op persoonlijk én zakelijk niveau. 

Raad van advies / 'Professional outsider'
Na het succesvol afronden van de commissarissen opleiding bij NCD heb ik de afgelopen jaren een speerpunt gemaakt van mijn rol als strategisch adviseur van (familie)bedrijven. In tegenstelling tot mijn rol als coach in relatief korte trajecten (tot ca. 1 jaar) ben ik als lid van een Raad van advies langduriger en structureler betrokken bij een ondernemer en zijn/haar bedrijf.  Op basis van een win/win samenwerking bouwen we aan de realisatie van plannen, teams en resultaten. Niet formeel en ingewikkeld, maar vooral informeel en met het oog op de bal!

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Hierbij een link naar een interview dat ik op 13-5-20 heb gehad met Tom Kikkert over MerkWaardig zijn en mijn kijk op coaching en RvA rollen. Bijna een half uur, maar ik beloof je dat het de moeite waard is.
Ik ben benieuwd naar je (re)actie!