Keukentafel commissarissen

Share

Wat mist er aan de keukentafel hierboven?
Juist, MENSEN! En dat is waar het allemaal om draait, thuis en in je bedrijf!

Het Governance in Nederland heeft zich meer en meer ontwikkeld tot een afstandelijk, risicomijdend en juridische 'gedrocht', terwijl ondernemers te maken hebben met de grootste uitdagingen in generaties. Ondernemers zijn niet op zoek naar mensen die 'er wat van vinden', maar naar hulp en steun om samen te sparren, te overleggen als het even tegen zit, te leren van fouten en soms gewoon even stoom af te blazen.

Vroeger waren de dorpsouderen de wijzen, waar je naartoe kom als je vragen of problemen had. Tegenwoordig moeten we het vaak met Google doen of een consultant inhuren die je alleen op één deelaspect verder kan helpen en dan weer weg is. Omdat de duizenden Nederlandse bedrijven met meer dan 100 medewerkers en zonder beursnotering (en dus gedwongen toezicht) méérzicht verdienen, is er nu de

'Keukentafel commissaris'

Keukentafelcommissarissen.nl brengt de menselijke maat terug. Ons netwerk van ervaren ondernemers, topmanagers, adviseurs en deskundigen maakt het weer mogelijk om te sparren over de dingen waar jij als ondernemer tegenaan loopt. Je hebt altijd één vaste keukentafelcommissaris waarmee je minimaal vier keer per jaar overlegt, jullie bouwen een band op en hij/zij kent jou door en door. Als er dingen zijn waar jij tegenaan loopt en specifieke kennis/ervaring nodig is, dan heeft jouw keukentafelcommissaris snel en effectief toegang tot een breed netwerk van deskundigen die je verder kunnen helpen. Google, maar dan van echte mensen die jou echt verder willen helpen!

Mooi idee?! Hoe werkt dat dan?

Als jij ondernemer bent en je bedrijf heeft meer dan 100 medewerkers, dan willen we je graag leren kennen. We zoeken samen uit wat jouw wensen en ideeën zijn en gaan voor je op zoek naar de goede match. Jij bepaalt en hebt altijd de regie!

Je maakt een afspraak voor een jaar, die je vervolgens jaarlijks kunt verlengen.
Dit 'abonnement' biedt je:

  • Vier keukentafelgesprekken van ca. 3 uur met een op maat voor jou geselecteerde keukentafelcommissaris
  • In redelijkheid onbeperkt telefonisch en mail contact met jouw eigen keukentafelcommissaris
  • Toegang tot ons netwerk van deskundigen met een menselijke maat, die je voor het beantwoorden van een eerste vraag niet gelijk een dikke rekening sturen. (als ze echt voor je aan het werk moeten, maken jullie daar vooraf een duidelijke afspraak over)
  • Twee netwerkbijeenkomsten per jaar waarin we kennis en inspiratie delen met alle deelnemers in het netwerk en waarmee je mooie contacten opdoet met collega-ondernemers.
  • Verder hebben wij natuurlijk ook allerlei informatiekanalen waar je - alleen als je daarvoor kiest - gebruik van kan maken.

En ja natuurlijk de vraag; wat kost dat dan?
Een partnerschap met keukentafelcommissaris.nl kost € 6.000,- per jaar excl. 21% BTW.

Meer weten of kennismaken?
Neem contact op via info@kasperklaarenbeek.nl of 06-53708400