Managementboeken

Share

Sinds 2014 behoort Kasper tot de managementauteurs van Nederland. Zijn eerste boek ‘Ben jij wel MerkWaardig genoeg?’ behoort tot de bestsellers van Uitgeverij Van Duuren Management. In het voorjaar van 2015 komt Kasper met het vervolg met als titel ‘Is jouw bedrijf wel MerkWaardig genoeg?’. De boeken zijn te koop in diverse (online) boekhandels, zoals bijvoorbeeld Managementboek.nl.


Ben jij wel MerkWaardig genoeg?
In veel organisaties richten ondernemers, managers en medewerkers zich alleen nog op de dagelijkse problemen. Ze kijken niet meer hoe ze hun organisatie inspirerend en waardevol kunnen maken. Kasper Klaarenbeek laat in dit boek zien hoe je die negatieve spiraal doorbreekt – door MerkWaardig te zijn. MerkWaardige mensen kiezen ervoor om onderscheidend en authentiek te zijn. Ze creëren energie en inspireren hun omgeving om mee te doen. Ben jij wel MerkWaardig genoeg? Je leest het in dit boek!

Klik hier voor de recensies
Klik hier voor de book chat video voor managementboek
Klik hier om het boek te bestellen


 


Is jouw bedrijf wel MerkWaardig genoeg?
Dit boek is het vervolg van de bestseller ‘Ben jij wel MerkWaardig genoeg?’. Kasper Klaarenbeek laat in dit boek zien hoe je als organisatie het verschil kunt maken in de relatie met je klanten.  MerkWaardige bedrijven maken optimaal gebruik van talent, energie en financiële middelen. Het zijn bedrijven waar klanten enthousiast van worden en graag zaken mee doen. Kasper inspireert ook in dit boek op zijn welbekende manier; prikkend, positief en praktisch. Een inspirerend doe-boek dat je helpt om keuzes te maken, zaken uit te werken en plannen om te zetten naar acties. 
Klik hier voor de recensies
Klik hier voor de book chat video voor managementboek
Klik hier om het boek te bestellen