Over Kasper

Share

In mijn bijna 40 jaar werkervaring heb ik veel verschillende rollen vervuld. De eerste helft van mijn werkzame leven werkte ik voor grote detailhandel ondernemingen. Ik ben mijn carrière begonnen bij WE (voorheen Hij en Zij), waar ik twaalf jaar gewerkt heb in diverse sales, management en personeel & organisatie functies. In 1993 accepteerde ik een nieuwe uitdaging bij Kruidvat, waar ik aan de slag ging als Personeel en Organisatie Manager. Vijf jaar later werd ik Directeur Operations in het Kruidvat Directieteam. Een unieke periode waarin ik mee heb mogen bouwen aan een mooi bedrijf.

Business coach en 'professional outsider'
Sinds 2002 richt ik me als zelfstandig ontwikkelingspartner op het begeleiden en coachen van directies en managementteams, inspireren en coachen van medewerkers en het regiseren van veranderprojecten. Ik maak mensen en bedrijven bewust van hun MerkWaardig-heid en gebruik in mijn verhalen graag inspirerende voorbeelden uit mijn praktijk om tot baanbrekende resultaten te komen.

Management auteur
Ik ben auteur van de in 2014 verschenen bestseller ‘Ben jij wel MerkWaardig genoeg?’. Met dit boek geef ik waarde(n)volle inzichten en bruikbare handvatten voor bedrijven om de crisis achter zich te laten en nóg MerkWaardiger te worden. Ik ben er namelijk van overtuigd dat individuen en organisaties meer dan ooit moeten werken aan hun talenten om B.T.W. (Bewezen Toegevoegde Waarde) te hebben. De vereiste slagkracht vraagt van ondernemers en medewerkers dat ze elkaar kennen, vertrouwen, aanvullen en samen gaan voor succes! In het voorjaar van 2015 verscheen het vervolg ‘Is jouw bedrijf wel MerkWaardig genoeg?’ waarin ik met name inga op de organisatorische, bedrijfskundige en communicatieve aspecten van MerkWaardigheid in bedrijven.  

Kasper’s Belbin talenten
Ik begeleid veranderprogramma’s binnen bedrijven en levert mijn bijdrage op grond van zijn Belbin talenten als brononderzoeker (extravert, communicatief, enthousiast), groepswerker (opmerkzaam, opbouwend, rust creërend, vertrouwenwekkend) en voorzitter (doelgericht, beslissend en trefzeker).

En persoonlijk?
Ik geboren in 1962 en sinds 1986 getrouwd met Margo, we hebben samen vier prachtige volwassen kinderen met lieve partners en momenteel :) vijf kleinkinderen. Mijn passie voor mijn werk en klanten is sterk - 'Worcaholic' past best een beetje bij me, maar ik leer;) - maar ik ben vooral ook een family man. Daarnaast houd ik van zingen, wandelen, koken en goede gesprekken met vrienden en 'ware' mensen. Ik besteed daarnaast veel tijd aan mijn eigen ontwikkeling door het volgen van cursussen en programma's waarin ik zowel aan mijn kennis, vaardigheden en vooral ook mijn state of mind werk.