Projectmanager | Verandermanager

Share

Ieder bedrijf heeft wel eens hulp nodig om verder te komen. Een frisse blik en ondersteuning bij verandering door een projectmanager of verandermanager.  Ik help je hier graag bij! Voor mij telt concreet resultaat, daarom maken we resultaatgerichte afspraken over de doelen, mijn rol en de duur en omvang van mijn inzet.

Crisismanagement
Soms komen er grote veranderingen aan of is er een crisis die dringend opgelost moet worden. In dit soort gevallen kan het helpen om een externe, onafhankelijke crisis- of verandermanager aan te trekken. Er moet iets gebeuren; een snelle inventarisatie en effectieve interventie. Dit kan helpen om je bedrijf weer in beweging te krijgen, het vertrouwen te herstellen en (weer) te bouwen aan de toekomst.

Project- en verandermanagement
Bij het in- en doorvoeren van veranderingen in organisaties is het belangrijk dat de dagelijkse gang van zaken gewoon doorgaat. Een projectmanager of verandermanager kan als tijdelijke versterking dienen en extra expertise bieden. Heb je behoefte aan ondersteuning dan denk ik graag met je mee. Ik ga graag met je in gesprek over wat je echt nodig hebt en maak concrete afspraken over wederzijdse wensen, afspraken en planning. Vanuit mijn netwerk ben ik uitstekend in staat passende expertise te matchen, dan wel zelf in te vullen.

Aanpak op maat
Mijn aanpak is op maat, ik doe alleen wat echt nodig is. Om snel tot de kern van het project of de verandering te komen hanteer ik het egel-principe model van Collins.  Ik kijk naar het onderscheidend vermogen van het bedrijf, en haar producten en diensten in de markt. Ook kijk ik naar het verdienmodel en de mogelijkheid om weer investeringsvermogen vrij te maken. Daarnaast bekijken we de cultuur van succes, waarin heilige huisjes en ‘politieke’ verhoudingen plaats moeten maken voor een open dialoog die bijdraagt aan nieuw succes.

Neem contact op voor de mogelijkheden.